22/05/2018
“WOW!!! MUDAH RUPANYA BUAT BISNES JUAL KUIH RAYA”
Selama bertahun buat bisnes, baru sekarang saya sedar yang jual kuih rayalah produk yang paling senang buat untung. Kena dengan dapat HARGA YANG MURAH DARI SUPPLIER, PILIHAN KUIH YANG BANYAK, TIMING YANG TEPAT DAN SEMESTINYA BUATAN TANGAN DARI ORANG KAMPUNG, memang mudah nak menjual.. 💁♀️ 💁♀️
Teringat mula-mula bila lihat iklan ini di group whasapp, lepas tengok gambar kuih mereka, terus rasa lapar dan teringin nak jadi agen mereka, tapi takut-takut gak kalau gambar je gempak, tapi rasa cam kuih kosong. Try order sample dan beberapa balang dulu, lepas makan 2-3 biji kuih dari sample mereka, terus buat order 3 kotak 😅. Memang tak fikir panjang sebab rasa dia sedap dan crispy.
Beruntung dapat jadi agen kepada team ini sebab mereka tawarkan GAMBAR KUIH YANG MENARIK + WATERMARK 😍. BONUS yang mereka beri ini sangat membantu saya untuk menjual kuih raya secara online. Disamping dapat menjimatkan kos dan masa saya dalam buat promosi. Manakala KATALOG p**a sangat membantu saya dalam jualan offline. Just beri prospek katalog dan sample, tunggu mereka buat order dan payment, kumpul order dan update kepada team..memang mudah.
PENGHANTARAN KUIH RAYA MELALUI POS SAYA TAK BIMBANG SANGAT SEBAB PACKAGING MEREKA SANGAT SUPERB DAN KEMAS 😘. Sekarang ini memang dah tak cari lah supplier lain. Sentiasa pilih team ini sebagai pilihan pertama supplier saya.
Inilah kisah Izzah, agen kami yang sentiasa menyokong team kami dalam menawarkan produk yang berkualiti dengan harga yang super jimat. Kami juga ingin menawarkan kepada sis-sis di luar sana juga untuk mendapatkan keuntungan dengan mudah dan cepat tanpa perlu mengorbankan kerjaya dan tanggungjawab sis terhadap keluarga 😉.
Jom kita lihat apa yang kami boleh offer kepada sis..kami yakin sis pasti berminat dengan offer kami yang berbeza dengan supplier lain diluar sana 🔥 🔥.
-----------------------------------------
APA YANG KAMI OFFER
-----------------------------------------
➡️Menjual 102 jenis kuih + jeruk + kerepek
➡️ 100% buatan tangan orang kampung
➡️Kuantiti dari 40-70 biji sebekas (Kuantiti berbeza mengikut saiz kuih
➡️Sampler/tester disediakan (harga berasingan)
➡️Boleh datang ke gudang kami untuk melihat sendiri stok
➡️Harga Super Duper Murah Giler dari Pasaran!!!! (Dijamin)
-----------------------------------------------------------------------------------
KENAPA HANYA PILIH KAMI SAHAJA SEBAGAI SUPPLIER SIS
-----------------------------------------------------------------------------------
✔️BANYAK PILIHAN
-Prospek sis akan rambang mata kerana banyak pilihan kuih raya yang sis jual. Peluang prospek sis untuk membeli tinggi kerana banyak pilihan kuih raya yang disediakan.
✔️DROPSHIP DISEDIAKAN
-Dengan sistem dropship, sis hanya perlukan modal yang sedikit sahaja dan risiko kerugian perniagaaan sis jadi rendah -MOQ (Jumlah order minimum) = 24 bekas-
✔️POS DLM MASA 24 JAM
-Jika sis bayar sebelum pukul 12 p.m, kami akan pos pada hari itu juga. Ini dapat mengurangkan masa prospek atau sis menunggu kuih raya sampai ke pemiliknya.
✔️MURAH DAN JIMAT
-Sis boleh lawan harga dengan seller-seller jerung di luar sana, walaupun sis beli stok dengan kuantiti yang kecil. Seller-seller jerung di luar sana terpaksa membeli stok dengan kuantiti yang banyak untuk dapatkan harga seperti mana yang sis perolehi.
✔️TAHAN LAMA
-Tak perlu bimbang beli awal-awal, kerana kerangupan dan kesedapan kuih raya kami ini boleh tahan sehingga hari raya haji. Tidak mudah lemau.
-----------------------------------------------------------------------------
BONUS SPECIAL UNTUK AGEN KAMI 😮 😮
-----------------------------------------------------------------------------
GAMBAR PROFESIONAL + WATERMARK
-Menjimatkan masa sis untuk tangkap dan edit gambar. Hanya perlu copy paste. Setiap gambar ada watermark sis, Orang lain tak dapat ambil gambar sis dengan mudah. Ini dapat meningkatkan kredebiliti dan menambahkan keinginan prospek membeli selepas melihat gambar kuih sis.
Berminat nak jadi team KAMI.....CLICK !!!
👉http://agentkuihraya.wasap.my/
👉http://agentkuihraya.wasap.my/
👉http://agentkuihraya.wasap.my/
P/S Kami cadangkan sis hubungi sekarang juga kerana kami telah tetapkan satu kawasan hanya ada 3 seller sahaja. Selepas itu kuota di kawasan itu akan ditutup,
-maaf- ini untuk menjaga prestasi seller di kawasan tersebut.
Mengikut pengalaman kami, waktu peak jualan kuih raya yang paling banyak adalah ketika saat ini sehingga puasa yang ke-20..Selepas itu jualan kuih raya akan menurun.
Jadi semakin lambat sis buat keputusan untuk “INVEST” dengan kami, semakin kurang keuntungan yang sis perolehi dan prospek-prospek sis akan membeli dengan seller-seller lain yang mungkin jual lagi mahal dari harga sis.
APA TUNGGU LAGI !!!!!! JOM SERTAI TEAM KAMI SEKARANG JUGA !!!!
👉http://agentkuihraya.wasap.my/
👉http://agentkuihraya.wasap.my/
👉http://agentkuihraya.wasap.my/