Pinkyliiciouz Tyra

Pinkyliiciouz Tyra 💖 Muslimah Fashion
💖 Befresh Fabric Perfume
💖 D'Calysta Exclusive Perfume
💖 Magika HQ
💖 Herv Skincare
💖 Peah Queen / Peah Syantek
💖 Susu Nilofa
💖 Frozen Foods

Operating as usual

[IMPIAN KUMPUL DUIT TERCAPAI] 7 bulan dia berjaya kumpulkan wang bonus sebanyak $1000 . Siapa kata bekerja tak boleh ber...
07/01/2022

[IMPIAN KUMPUL DUIT TERCAPAI]

7 bulan dia berjaya kumpulkan wang bonus sebanyak $1000 .

Siapa kata bekerja tak boleh berbisnes ?

Paling best , tanpa modal . Belajar dan buat , in shaa Allah impian tercapai macam sis ni.

Siapa nak kasi $1000 kannnnn !

Berminat untuk sertai kami ?
Pm yok !

#nurraysasg #teamfafrsg
#TeamTyraAK

[IMPIAN KUMPUL DUIT TERCAPAI]

7 bulan dia berjaya kumpulkan wang bonus sebanyak $1000 .

Siapa kata bekerja tak boleh berbisnes ?

Paling best , tanpa modal . Belajar dan buat , in shaa Allah impian tercapai macam sis ni.

Siapa nak kasi $1000 kannnnn !

Berminat untuk sertai kami ?
Pm yok !

#nurraysasg #teamfafrsg
#TeamTyraAK

07/01/2022

Adakah penting menggunakan krim wajah pada waktu malam?

Ia sangat penting kerana kulit wajah memerlukan nutrisi di malam hari. Sel-sel kulit yang rosak akibat radiasi sinar matahari.

Jadi bukan sahaja krim pagi penting malah krim malam juga sangat penting mengembalikan kulit wajah yang sihat.

#teamfafrsg
#NurraysaSg
#TeamTyraAK

Assalamualaikum.. Berusahalah untuk mendapat hasil yang ingin kita kecapi. Tanpa usaha, mustahil dapat hasilnya. Tabur l...
07/01/2022

Assalamualaikum..

Berusahalah untuk mendapat hasil yang ingin kita kecapi.

Tanpa usaha, mustahil dapat hasilnya.

Tabur lah yang baik², in shaa Allah kita bakal menuai yang baik² juga .
Aamiin.

Salam Jumaat 💚

#nurraysasg #teamfafrsg
#TeamTyraAK

Assalamualaikum..

Berusahalah untuk mendapat hasil yang ingin kita kecapi.

Tanpa usaha, mustahil dapat hasilnya.

Tabur lah yang baik², in shaa Allah kita bakal menuai yang baik² juga .
Aamiin.

Salam Jumaat 💚

#nurraysasg #teamfafrsg
#TeamTyraAK

Nak buat ataupun tidak?Tiada istilah cuba.Kerana bila kita katakan yang kita ingin mencuba, kita telah berikan ruang & a...
14/12/2021

Nak buat ataupun tidak?
Tiada istilah cuba.
Kerana bila kita katakan yang kita ingin mencuba,
kita telah berikan ruang & alasan kepada diri sendiri untuk gagal.

Assalamualaikum dan salam Selasa yang selesa!

#NurraysaSg
#teamfafrsg
#TeamTyraAK

Nak buat ataupun tidak?
Tiada istilah cuba.
Kerana bila kita katakan yang kita ingin mencuba,
kita telah berikan ruang & alasan kepada diri sendiri untuk gagal.

Assalamualaikum dan salam Selasa yang selesa!

#NurraysaSg
#teamfafrsg
#TeamTyraAK

Indoor drying will tend to make ur laundry smell??Dont worry! When u have Befresh Fabric Perfume u will not worry bout t...
19/08/2021

Indoor drying will tend to make ur laundry smell??

Dont worry! When u have Befresh Fabric Perfume u will not worry bout that anymore 😍😍

Spray on ur laundry and all the unpleasant smell will be gone 🤗😘😘

💯 Non Alcohol
💯 Anti Bacteria
💯 Anti Odour
💯 Long Lasting

Try it now!

Befresh Fabric Perfume carries 7 scents
🌸 Rouza - Floral Scent
🌸 Fablicious - Baby Powder Scent
🌸 Passion - Fruity Scent
🌸 Impress - Exclusive / Softlan Scent
🌸 Fantasy - Exclusive Flora Scent
🌸 Arroma - Enchanted Powder Scent
🌸 Dewlicious - Honeydew Scent

#TeamTyraAK
#BefreshFabricPerfumeSG
#SoooWangi
#HarumAbadi
#Passion
#Impress
#Rouza
#Fablicious
#LimitedEdition
#Fantasy
#Arroma
#Dewlicious
#befreshfabricperfumenosatumalaysia
#stokdarikayangan
#HarumanDariHati

Indoor drying will tend to make ur laundry smell??

Dont worry! When u have Befresh Fabric Perfume u will not worry bout that anymore 😍😍

Spray on ur laundry and all the unpleasant smell will be gone 🤗😘😘

💯 Non Alcohol
💯 Anti Bacteria
💯 Anti Odour
💯 Long Lasting

Try it now!

Befresh Fabric Perfume carries 7 scents
🌸 Rouza - Floral Scent
🌸 Fablicious - Baby Powder Scent
🌸 Passion - Fruity Scent
🌸 Impress - Exclusive / Softlan Scent
🌸 Fantasy - Exclusive Flora Scent
🌸 Arroma - Enchanted Powder Scent
🌸 Dewlicious - Honeydew Scent

#TeamTyraAK
#BefreshFabricPerfumeSG
#SoooWangi
#HarumAbadi
#Passion
#Impress
#Rouza
#Fablicious
#LimitedEdition
#Fantasy
#Arroma
#Dewlicious
#befreshfabricperfumenosatumalaysia
#stokdarikayangan
#HarumanDariHati

Tunggu apa lagi???Befresh sekarang ada Merdeka Promo tau!!Pilih lah nak beli bottle 200ml ke nak beli Mini Combo Box. Du...
16/08/2021

Tunggu apa lagi???

Befresh sekarang ada Merdeka Promo tau!!

Pilih lah nak beli bottle 200ml ke nak beli Mini Combo Box. Dua dua pilihan ada promo!!

😁😍😁😍😁😍

PM or WhatsApp Tyra @
📲📲 https://wa.me/6587920631

#TeamTyraAk
#AuthoriseBefreshTeamSG
#BefreshFabricPerfume
#8wangian
#SoooWangi
#HarumanDariHati

❗️PENGGUNA TEGAR yang tak berenti REPEAT order❗️Produk yang menjadi kegemaran dan pilihan selebriti malaysia sebagai keg...
16/08/2021

❗️PENGGUNA TEGAR yang tak berenti REPEAT order❗️

Produk yang menjadi kegemaran dan pilihan selebriti malaysia sebagai kegunaan harian mereka

Pewangi pakaian beFresh fabric perfume
✅ Tanpa Alkohol
✅ Mesra solat
✅ Anbakteria
✅ Produk bumiputera

Cepat lah PM or Watsapp untuk order! Jangan risau, item instock tau so u alls tak payah tunggu lama 😉

👉🏻 https://wa.me/6587920631

#TeamTyraAK
#AuthoriseBefreshTeamSG
#BefreshFabricPerfume
#soooowangi
#harumandarihati

16/08/2021

Sekarang ni sis da tk pakai sabun mop lantai lain dah!! Cukop ada Befresh ni!

Lepas kemas² tu spray² kt langsir, carpet, sofa dan guna lah sikit tuk mop lantai!!

Fuh!!! Letop² lah bau wangi rumah tu 😍😍😍

Tak percaya u all PM i sekarang and cuba 1 bottle

#TeamTyraAK
#AuthoriseBefreshTeamSG
#beFreshFabricPerfume
#SoooWangi
#harumandarihati

‼️ APA ITU BEFRESH FABRIC PERFUME‼️.✅100% TANPA ALKOHOL✅MESRA SOLAT✅MUDAH DIBAWA ✅ANTI BAU HAPAK✅ANTI BAKTERIA✅SESUAI UN...
16/08/2021

‼️ APA ITU BEFRESH FABRIC PERFUME‼️
.
✅100% TANPA ALKOHOL
✅MESRA SOLAT
✅MUDAH DIBAWA
✅ANTI BAU HAPAK
✅ANTI BAKTERIA
✅SESUAI UNTUK SEMUA JENIS FABRIC
.
👉🏻TUDUNG
👉🏻TELEKUNG
👉🏻BANTAL
👉🏻LANGSIR
👉🏻COMFORTER
👉🏻STOKIN
👉🏻SEJADAH
👉🏻KASUT
👉🏻SOFA KUSYEN KERETA
👉🏻CADAR
👉🏻SELUAR JEANS
👉🏻SELIMUT
👉🏻UNIFORM

Scents:
Rouza 👉 Floral
Passion 👉 Fruity
Fablicious 👉 Baby powder
Impress 👉 softlan

#TeamTyraAK
#AuthoriseBefreshTeamSG
#beFreshFabricPerfume
#SoooWangi
#HarumanDariHati

‼️ APA ITU BEFRESH FABRIC PERFUME‼️
.
✅100% TANPA ALKOHOL
✅MESRA SOLAT
✅MUDAH DIBAWA
✅ANTI BAU HAPAK
✅ANTI BAKTERIA
✅SESUAI UNTUK SEMUA JENIS FABRIC
.
👉🏻TUDUNG
👉🏻TELEKUNG
👉🏻BANTAL
👉🏻LANGSIR
👉🏻COMFORTER
👉🏻STOKIN
👉🏻SEJADAH
👉🏻KASUT
👉🏻SOFA KUSYEN KERETA
👉🏻CADAR
👉🏻SELUAR JEANS
👉🏻SELIMUT
👉🏻UNIFORM

Scents:
Rouza 👉 Floral
Passion 👉 Fruity
Fablicious 👉 Baby powder
Impress 👉 softlan

#TeamTyraAK
#AuthoriseBefreshTeamSG
#beFreshFabricPerfume
#SoooWangi
#HarumanDariHati

Collagen Soap Nurraysa ni bukan sabun biasa2. Banyak kebaikan yang boleh diraih hanya dengan menggunakan sebuku Collagen...
16/08/2021

Collagen Soap Nurraysa ni bukan sabun biasa2.

Banyak kebaikan yang boleh diraih hanya dengan menggunakan sebuku Collagen Soap Nurraysa. Antaranya

- Mengurangkan masalah jerawat
- Memudarkan kesan parut
- Menganjalkan kulit wajah
- Membersih & mencerahkan kulit wajah
- Melembapkan kulit
- Mengecilkan liang pori

Best Ke Best😍

#NurraysaSG
#CollagenSoap

Collagen Soap Nurraysa ni bukan sabun biasa2.

Banyak kebaikan yang boleh diraih hanya dengan menggunakan sebuku Collagen Soap Nurraysa. Antaranya

- Mengurangkan masalah jerawat
- Memudarkan kesan parut
- Menganjalkan kulit wajah
- Membersih & mencerahkan kulit wajah
- Melembapkan kulit
- Mengecilkan liang pori

Best Ke Best😍

#NurraysaSG
#CollagenSoap

Ohhhh Wow!!! Flash Sales Collagen Soap yang sangat2 berbaloi! Kenapa nak beli satu kalau 3 unit boleh dapat lagi discoun...
16/08/2021

Ohhhh Wow!!!

Flash Sales Collagen Soap yang sangat2 berbaloi!

Kenapa nak beli satu kalau 3 unit boleh dapat lagi discounts sis.

Promosi berakhir malam ni.
PM tepi yokkk.

#NurraysaSG
#CollagenSoap

Ohhhh Wow!!!

Flash Sales Collagen Soap yang sangat2 berbaloi!

Kenapa nak beli satu kalau 3 unit boleh dapat lagi discounts sis.

Promosi berakhir malam ni.
PM tepi yokkk.

#NurraysaSG
#CollagenSoap

OHSEMSekali sembur terus jatuh cinta. Resultnya mengagumkan...Ramai orang ambik mudah pasal bau pada pakaian.terutama pa...
15/08/2021

OHSEM

Sekali sembur terus jatuh cinta. Resultnya mengagumkan...

Ramai orang ambik mudah pasal bau pada pakaian.
terutama pada fabrik yang kita pakai

dengan fabrik perfume beFresh selesai semua masalah pada.

terdapat 8 jenis haruman segar.

Dapatkan fabrik perfume Viral beFresh

#TeamTyraAK
#AuthoriseBefreshTeamSG
#BefreshFabricPerfume
#SoooWangi
#HarumanDariHati

OHSEM

Sekali sembur terus jatuh cinta. Resultnya mengagumkan...

Ramai orang ambik mudah pasal bau pada pakaian.
terutama pada fabrik yang kita pakai

dengan fabrik perfume beFresh selesai semua masalah pada.

terdapat 8 jenis haruman segar.

Dapatkan fabrik perfume Viral beFresh

#TeamTyraAK
#AuthoriseBefreshTeamSG
#BefreshFabricPerfume
#SoooWangi
#HarumanDariHati

15/08/2021

Sunday is clean up day!!!

After making your bed dont forget to spray Befresh Fabric Perfume ❤

#TeamTyraAK
#befreshfabricperfume #sooowangi #harumandarihati

I PERCAYA D’CALYSTA SIS...DAH TAK NAK TUKAR2 BRAND DAH 💪🏻💪🏻Bau tahan lama sis... seriously better than original. So Mest...
11/08/2021

I PERCAYA D’CALYSTA SIS...DAH TAK NAK TUKAR2 BRAND DAH 💪🏻💪🏻

Bau tahan lama sis... seriously better than original. So Mesti lah I beli D’Calysta kan?🤩

Tunggu apa lagi sis ku?? Sekarang ada promotion

5⃣ for 💲9⃣9⃣

PM or WhatsApp Tyra @
📲📲 https://wa.me/6587920631

#TeamAzuraTsunami🌊🌊
#MakingWaves🌊🌊🌊
#TeamLiyaLionetta🦁🦁🦁
#TeamTyraAK
#RiseAcademy
#reachInfiniteSoulEmpowerment
#DcalystaExclusivePerfume
#longLastingFragrance
#dcalystaExclusive
#superLongLasting
#highEndPremiumScent
#viralSGperfume
#RISE
#RISEacademy
#reachInfiniteSoulEmpowerment

I PERCAYA D’CALYSTA SIS...DAH TAK NAK TUKAR2 BRAND DAH 💪🏻💪🏻

Bau tahan lama sis... seriously better than original. So Mesti lah I beli D’Calysta kan?🤩

Tunggu apa lagi sis ku?? Sekarang ada promotion

5⃣ for 💲9⃣9⃣

PM or WhatsApp Tyra @
📲📲 https://wa.me/6587920631

#TeamAzuraTsunami🌊🌊
#MakingWaves🌊🌊🌊
#TeamLiyaLionetta🦁🦁🦁
#TeamTyraAK
#RiseAcademy
#reachInfiniteSoulEmpowerment
#DcalystaExclusivePerfume
#longLastingFragrance
#dcalystaExclusive
#superLongLasting
#highEndPremiumScent
#viralSGperfume
#RISE
#RISEacademy
#reachInfiniteSoulEmpowerment

Sambil menikmati suasana pagi sambil  mengopi #TongkatAli dan  #KacipFatimah. ☕Kopi bukan sembarang kopi tau, tapi banya...
11/08/2021

Sambil menikmati suasana pagi sambil mengopi #TongkatAli dan #KacipFatimah. ☕

Kopi bukan sembarang kopi tau, tapi banyak khasiat dan sedap.

Dengan bahan utama premium kopi arabica patutlah aroma nya kuat dan lebih sedap.

Kopi Tongkat Ali mengandungi tongkat ali & guarana.

Kaya dengan khasiat dan membantu memberi kecergasan sepanjang hari!

Kopi Kacip Fatimah pulak ada manjakani, kacip fatimah & guarana. Memang sangat membantu merawat dari dalam.

Suami isteri harus amalkan. Baru lah seperti pasangan dua sejoli.

Nak order, boleh watsapp or PM Tyra
📲 https://wa.me/6587920631

#nurraysaSg

Sambil menikmati suasana pagi sambil mengopi #TongkatAli dan #KacipFatimah. ☕

Kopi bukan sembarang kopi tau, tapi banyak khasiat dan sedap.

Dengan bahan utama premium kopi arabica patutlah aroma nya kuat dan lebih sedap.

Kopi Tongkat Ali mengandungi tongkat ali & guarana.

Kaya dengan khasiat dan membantu memberi kecergasan sepanjang hari!

Kopi Kacip Fatimah pulak ada manjakani, kacip fatimah & guarana. Memang sangat membantu merawat dari dalam.

Suami isteri harus amalkan. Baru lah seperti pasangan dua sejoli.

Nak order, boleh watsapp or PM Tyra
📲 https://wa.me/6587920631

#nurraysaSg

Assalamualaikum & Good morning 🌹❤
11/08/2021

Assalamualaikum & Good morning 🌹❤

Assalamualaikum & Good morning 🌹❤

Assalamualaikum Rasulullah SAW bersabda: "Sesungguhnya orang yang paling berjaya ialah orang yang hari ini lebih baik da...
10/08/2021

Assalamualaikum

Rasulullah SAW bersabda: "Sesungguhnya orang yang paling berjaya ialah orang yang hari ini lebih baik daripada semalam dan orang yang gagal adalah orang yang hari ini lebih teruk daripada semalam, manakala orang yang terpedaya adalah orang yang hari ini sama dengan hari semalam."
(Riwayat Bukhari dan Muslim)

Semoga usaha #hijrah memperbaiki diri kita menjadi lebih baik dari hari yang lalu membawa kita kepada kejayaan dunia hingga akhirat.

Aamiin.

#nurraysasg

Assalamualaikum

Rasulullah SAW bersabda: "Sesungguhnya orang yang paling berjaya ialah orang yang hari ini lebih baik daripada semalam dan orang yang gagal adalah orang yang hari ini lebih teruk daripada semalam, manakala orang yang terpedaya adalah orang yang hari ini sama dengan hari semalam."
(Riwayat Bukhari dan Muslim)

Semoga usaha #hijrah memperbaiki diri kita menjadi lebih baik dari hari yang lalu membawa kita kepada kejayaan dunia hingga akhirat.

Aamiin.

#nurraysasg

8.8 SALES !Only from now till 8th August! 😱😱What are you waiting for ? You can get 5 bottles @ $99 (Save $26)Mane nak da...
03/08/2021

8.8 SALES !

Only from now till 8th August! 😱😱

What are you waiting for ?

You can get 5 bottles @ $99 (Save $26)

Mane nak dapat harga yang terbaik mcm gini guys ? 🤩🤩

PM me for the full list of perfume and place your order now 😍😍

#TeamAzuraTsunami🌊🌊
#MakingWaves🌊🌊🌊
#TeamLiyaLionetta🦁🦁🦁
#TeamTyraAK
#RiseAcademy
#reachInfiniteSoulEmpowerment
#dcalystaExclusive
#dcalystaExclusivePerfume
#viralSGperfume
#highEndPremiumQuality
#formulatedInFrance
#RISE
#reachInfiniteSoulEmpowerment

8.8 SALES !

Only from now till 8th August! 😱😱

What are you waiting for ?

You can get 5 bottles @ $99 (Save $26)

Mane nak dapat harga yang terbaik mcm gini guys ? 🤩🤩

PM me for the full list of perfume and place your order now 😍😍

#TeamAzuraTsunami🌊🌊
#MakingWaves🌊🌊🌊
#TeamLiyaLionetta🦁🦁🦁
#TeamTyraAK
#RiseAcademy
#reachInfiniteSoulEmpowerment
#dcalystaExclusive
#dcalystaExclusivePerfume
#viralSGperfume
#highEndPremiumQuality
#formulatedInFrance
#RISE
#reachInfiniteSoulEmpowerment

" APA L- CARNITINE NI DAN APA FUNGSINYA " 🤔L-carnitine merupakan bentuk asam amino yang diproduksi secara alami di dalam...
03/08/2021

" APA L- CARNITINE NI DAN APA FUNGSINYA " 🤔

L-carnitine merupakan bentuk asam amino yang diproduksi secara alami di dalam tubuh atau juga boleh diperoleh dari makanan tertentu dan suplemen. L-carnitine memiliki beragam manfaat untuk tubuh. 🥰

Selain itu, L-carnitine juga berguna dalam banyak proses dalam tubuh, seperti fungsi jantung dan otak, serta pergerakan otot dan banyak lagi fungsi L-carnitine ni tau 😘

Baguskan bahan L-Carnitine yang terkandung dalam GLOCO CHOC ni 🤭
So jom grab GLOCO CHOC sekarang

#glocochoc #livingimage #LIGroup #fatburner #slimmingbooster #kurus #cantik #diet #glocochoctestimoni #coklat #cerah #putih

" APA L- CARNITINE NI DAN APA FUNGSINYA " 🤔

L-carnitine merupakan bentuk asam amino yang diproduksi secara alami di dalam tubuh atau juga boleh diperoleh dari makanan tertentu dan suplemen. L-carnitine memiliki beragam manfaat untuk tubuh. 🥰

Selain itu, L-carnitine juga berguna dalam banyak proses dalam tubuh, seperti fungsi jantung dan otak, serta pergerakan otot dan banyak lagi fungsi L-carnitine ni tau 😘

Baguskan bahan L-Carnitine yang terkandung dalam GLOCO CHOC ni 🤭
So jom grab GLOCO CHOC sekarang

#glocochoc #livingimage #LIGroup #fatburner #slimmingbooster #kurus #cantik #diet #glocochoctestimoni #coklat #cerah #putih

" APA ITU KONJAC DAN APA KEBAIKKANNYA " 🤔Konjac (disebut Kon-Jek) adalah sayuran purba yang tumbuh di Jepun, China dan K...
03/08/2021

" APA ITU KONJAC DAN APA KEBAIKKANNYA " 🤔

Konjac (disebut Kon-Jek) adalah sayuran purba yang tumbuh di Jepun, China dan Korea. Diameter Konjac adalah sama saiz dengan bola sepak berdiameter 25cm. Akar Konjac digunakan untuk menghasilkan ekstrak konjac, kemudian dijadikan dalam bentuk nasi, mee dan kuey teow yang merupakan makanan ruji di Jepun. 😍

Orang Jepun menggelarkan konjac sebagai “Makanan Ajaib” oleh kerana khasiat dan kebaikannya. Makanan yang diperbuat daripada konjac bukan sahaja jauh lebih rendah kalori dan karbohidrat tetapi juga tinggi kandungan serat. 😱

Konjac kini telah mula popular dan menjadi pilihan rakyat Malaysia yang mahu diet secara selamat melalui pemakanan sihat organik kerana konjac mempunyai pelbagai kebaikkan untuk menurunkan berat badan 🤭

Baguskan Konjac yang terdapat dalam GLOCO CHOC ni 😍
So jom dapatkan sekarang

#glocochoc #livingimage #LIGroup #fatburner #slimmingbooster #kurus #cantik #diet #glocochoctestimoni #coklat #cerah #putih

" APA ITU KONJAC DAN APA KEBAIKKANNYA " 🤔

Konjac (disebut Kon-Jek) adalah sayuran purba yang tumbuh di Jepun, China dan Korea. Diameter Konjac adalah sama saiz dengan bola sepak berdiameter 25cm. Akar Konjac digunakan untuk menghasilkan ekstrak konjac, kemudian dijadikan dalam bentuk nasi, mee dan kuey teow yang merupakan makanan ruji di Jepun. 😍

Orang Jepun menggelarkan konjac sebagai “Makanan Ajaib” oleh kerana khasiat dan kebaikannya. Makanan yang diperbuat daripada konjac bukan sahaja jauh lebih rendah kalori dan karbohidrat tetapi juga tinggi kandungan serat. 😱

Konjac kini telah mula popular dan menjadi pilihan rakyat Malaysia yang mahu diet secara selamat melalui pemakanan sihat organik kerana konjac mempunyai pelbagai kebaikkan untuk menurunkan berat badan 🤭

Baguskan Konjac yang terdapat dalam GLOCO CHOC ni 😍
So jom dapatkan sekarang

#glocochoc #livingimage #LIGroup #fatburner #slimmingbooster #kurus #cantik #diet #glocochoctestimoni #coklat #cerah #putih

03/08/2021

MEMPERKENALKAN PRODUK BARU EXCLUSIVE BRIGHTENING DEODORANT MIST WITH GALACTOMYCES AND NIACINAMIDE DARI NURRAYSA

Tetap segar dengan wangian rose walaupun dah berpeluh².

#DeodorantMist
#teamfafrsg

HAVING TROUBLE SLEEPING?LACK OF SLEEP IS AFFECTING YOUR WORK?FACT : QUALITY SLEEP IS ESSENTIAL FOR BETTER PERFORMANCE AT...
02/08/2021

HAVING TROUBLE SLEEPING?
LACK OF SLEEP IS AFFECTING YOUR WORK?

FACT : QUALITY SLEEP IS ESSENTIAL FOR BETTER PERFORMANCE AT WORK 💪🏻💪🏻💼🚶🏻‍♂️👩🏼‍💻

“But it’s not that I sleep late, I can’t seem to fall asleep easily😩”

Try spraying Passion Aromatherapy Calming Mist on your pillows and bed lines before you sleep!

Breathe in the wonderful natural aroma to produce sleep inducing hormones.....it will help you to be more relaxed and fall asleep easier💜

Try it today 💪🏻

#TeamAzuraTsunami🌊🌊
#MakingWaves🌊🌊🌊
#TeamLiyaLionetta🦁🦁🦁
#TeamTyraAK
#RiseAcademy
#reachInfiniteSoulEmpowerment
#passionAromatherapyMist
#betterSleep
#increaseLevelOfPerformance
#relaxedMind
#calmingMist
#allNatural
#essentialOils

HAVING TROUBLE SLEEPING?
LACK OF SLEEP IS AFFECTING YOUR WORK?

FACT : QUALITY SLEEP IS ESSENTIAL FOR BETTER PERFORMANCE AT WORK 💪🏻💪🏻💼🚶🏻‍♂️👩🏼‍💻

“But it’s not that I sleep late, I can’t seem to fall asleep easily😩”

Try spraying Passion Aromatherapy Calming Mist on your pillows and bed lines before you sleep!

Breathe in the wonderful natural aroma to produce sleep inducing hormones.....it will help you to be more relaxed and fall asleep easier💜

Try it today 💪🏻

#TeamAzuraTsunami🌊🌊
#MakingWaves🌊🌊🌊
#TeamLiyaLionetta🦁🦁🦁
#TeamTyraAK
#RiseAcademy
#reachInfiniteSoulEmpowerment
#passionAromatherapyMist
#betterSleep
#increaseLevelOfPerformance
#relaxedMind
#calmingMist
#allNatural
#essentialOils

Bismillah Assalamualaikum Jatuh itu biasa.Bangkit itu luar biasa.In shaa Allah dengan berani bangkit tu lah , kita pasti...
02/08/2021

Bismillah

Assalamualaikum

Jatuh itu biasa.
Bangkit itu luar biasa.

In shaa Allah dengan berani bangkit tu lah , kita pasti akan dapat meraih sukses satu hari nanti. Yakin 💪🏻 Aamiin.

#nurraysasg

Bismillah

Assalamualaikum

Jatuh itu biasa.
Bangkit itu luar biasa.

In shaa Allah dengan berani bangkit tu lah , kita pasti akan dapat meraih sukses satu hari nanti. Yakin 💪🏻 Aamiin.

#nurraysasg

Address

Corporation Drive
Singapore
611150

Telephone

+6587920631

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Pinkyliiciouz Tyra posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Pinkyliiciouz Tyra:

Nearby shops


Other Shopping & Retail in Singapore

Show All