Learning Kiddies

  • Home
  • Learning Kiddies

Learning Kiddies Books & toys for kids. Parenting & self help for parents. https://shp.ee/gzx4kff

Terdapat banyak isu dalam kehidupan yang s**ardikongsikan dan difahami oleh kanak-kanak disebabkan perasaan malu ataupun...
19/07/2022

Terdapat banyak isu dalam kehidupan yang s**ardikongsikan dan difahami oleh kanak-kanak disebabkan perasaan malu ataupun kerana tidak tahu.
Oleh itu, siri ini sangat istimewa dan unik kerana mengetengahkan topik-topik bagi membantu ibu bapa dan kanak-kanak mendepani situasi tersebut.
Keistimewaan buku ini:
• Membina psikologi positif anak-anak terhadap realiti kehidupan melalui kisah yang menarik dan memberi nilai.
• Merangsang minat membaca anak-anak melalui ilustrasi dan grafik yang menarik dan berwarna-warni.
• Sesuai dijadikan bahan bacaan tambahan bagi mewujudkan interaksi antara
ibu bapa dengan anak-anak secara santai.

✨ Semarak Membaca X Shopee Campaign 2022 ✨Jangan lepaskan peluang untuk claim voucher buku bernilai RM10 🤩Tebus baucar s...
03/04/2022

✨ Semarak Membaca X Shopee Campaign 2022 ✨

Jangan lepaskan peluang untuk claim voucher buku bernilai RM10 🤩
Tebus baucar sekarang sebelum terlambat ⤵️
https://shp.ee/gzx4kff

1️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
02/04/2022

1️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

The much-awaited Ramadan is finally upon us!A month of fasting and spiritual focus and discipline. A month of rediscover...
02/04/2022

The much-awaited Ramadan is finally upon us!
A month of fasting and spiritual focus and discipline. A month of rediscovering our belief, of getting closer to our Creator, and ultimately, of seeking His pleasure. It is also the month for reflection and self-improvement and a means to do so is through the simple act of reading.
1. Marbahan Ya Ramadan: RM 9.90
2. Matters Related to Fasting: RM 15
3. Understanding Ramadan: RM 15
4. Ramadan Made Simple: RM 19
5. Ramadan Gems: RM 45
6. Ramadan Therapy: RM 60
7. Ramadhan Meraih Ganjaran Syurgawi: RM 22
8. Ramadan Maaf Kami Masih Sibuk: RM 24.90
9. A-Z Ramadan: RM 25
May this Ramadan bring you blessing and guidance.

Lengkapi persiapan Ramadan anda dengan 3 BUKU BARU ini ✨
02/04/2022

Lengkapi persiapan Ramadan anda dengan 3 BUKU BARU ini ✨

2️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
02/04/2022

2️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

Maximize your Ramadan with this books 📚1. A Juz A Day: RM 702. Ramadan Therapy: RM 603. Ramadan Gems: RM 45
02/04/2022

Maximize your Ramadan with this books 📚
1. A Juz A Day: RM 70
2. Ramadan Therapy: RM 60
3. Ramadan Gems: RM 45

3️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
30/03/2022

3️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

Our Ramadan Corner 🌙Lets get kids into 𝐑𝐚𝐦𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐒𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭. Enjoy reading & create special memories with this blessed month. ...
30/03/2022

Our Ramadan Corner 🌙
Lets get kids into 𝐑𝐚𝐦𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐒𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭. Enjoy reading & create special memories with this blessed month. Marhaban Ya Ramadan 🌙

4️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
30/03/2022

4️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

SPECIAL JOURNEY TO RAMADAN 🌙Are you ready for Ramadan? Tell your children about Ramadan its full of blessing month, to p...
29/03/2022

SPECIAL JOURNEY TO RAMADAN 🌙
Are you ready for Ramadan? Tell your children about Ramadan its full of blessing month, to prepare their mindset. Why do Muslims fast in Ramadan? We help you to explain this to your children mommies, it’s in the first page of the book 😊
This book has:
✨16 pages
✨270 stickers
✨Glossy material
We prepare daily checklist too! To encourage children to pray, fast and do good deeds. As they sticking the stickers, they’ll see what they have done throughout the day and they’ll improve day by day insyaAllah! 💕

29/03/2022

She’s back! 🥰
Buku Ramadan yang wajib untuk anak-anak Mommies sebab lengkap dengan checklist dan reward stickers 😍

5️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
29/03/2022

5️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

Sejadah Kit Solat for Little Muslim & Muslimah 💖Sempena campaign   pada bulan ini. Kita ada Promo Special untuk Sejadah ...
29/03/2022

Sejadah Kit Solat for Little Muslim & Muslimah 💖

Sempena campaign pada bulan ini. Kita ada Promo Special untuk Sejadah Kanak-kanak 🥰
Setiap pembelian Sejadah Kids ini anda akan dapat FREEGIFT (mengikut poster)
✨Buku Praktikal Panduan Solat
✨Wudhu Sticker (wudhu step) / Cute Pouch Bag for easy storage n travel of Telekung Kids
Boleh pilih design sejadah yang anak-anak s**a. Jom tanam seronok bersolat dari kecil. Hadiahkan Kelengkapan Solat buat anak2, moga anak2 lebih bersemangat menunaikan solat bersama kita. Lebih2 lagi pada bulan Ramadan yang bakal tiba tidak lama lagi. Nanti boleh pakai masa solat terawih berjemaah kan💕
P/s: dah tak banyak design tinggal, jom cepat dapatkan sebelum kehabisan stok design fav anak2

29/03/2022

Design sejadah boleh pilih ke sis?🤔

6️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
29/03/2022

6️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

Starter Kit Solat for Little MuslimahGrab it NOW before it's too late🥰
29/03/2022

Starter Kit Solat for Little Muslimah
Grab it NOW before it's too late🥰

29/03/2022

Set Starter Kit Solat😍😍😍
🌹 Telekung premium Ajraa
🌹 Buku Panduan Solat
🌹Wudhu Sticker
PERCUMA
✅ Box atau pouch bag
✅ Mirror
✅ Tasbih candy @ digital

7️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
29/03/2022

7️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

Review 😍
29/03/2022

Review 😍

8️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
26/03/2022

8️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

Sempena campaign   pada bulan ini. Kita ada Promo Special untuk Sejadah & Telekung Kanak-kanak 🥰Boleh pilih design desig...
26/03/2022

Sempena campaign pada bulan ini. Kita ada Promo Special untuk Sejadah & Telekung Kanak-kanak 🥰
Boleh pilih design design sejadah & warna telekung yang anak-anak s**a. Ada FREEGIFT special untuk setiap pembelian.
Jom tanam seronok bersolat dari kecil. Hadiahkan Kelengkapan Solat buat anak2, moga anak2 lebih bersemangat menunaikan solat bersama kita. Lebih2 lagi pada bulan Ramadan yang bakal tiba tidak lama lagi. Nanti boleh pakai masa solat terawih berjemaah kan💕
_
P/s: dah tak banyak design tinggal, jom cepat dapatkan sebelum kehabisan stok design fav anak2

26/03/2022

Essential Solat: Telekung and Sejadah For Kids and Adults 💕
Mencari telekung dan sejadah untuk kanak2 dan dewasa? Kami ada kedua2nya! 🤩
Hadiahkan anak2 telekung dan sejadah solat ini, boleh matchy2 dengan Mommy jugak tau. Jom didik anak2 belajar solat sejak dari kecil kerana mendirikan solat termasuk dalam Rukun Islam yang kedua ✨

9️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami deng...
26/03/2022

9️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

Send your family and friends a thoughtful Ramadan Gift Box on this momentous occasion. Choose the products from our shop...
25/03/2022

Send your family and friends a thoughtful Ramadan Gift Box on this momentous occasion. Choose the products from our shop, share the Ramadan wish note, we will pack and send the box on behalf of you. Make your loved ones happy with your surprise delivery.

24/03/2022

A simple review into our new activity and story books.
The books are bursting with opportunities for creativity for kids and even adults.
Here are some of the best Ramadan books for your kids. It is the best way to get children excited about the holy month. Nurturing young Muslim generation on Islamic values 💞
Lock for your little ones now ✨

1️⃣0️⃣Hari LagiYa Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami d...
24/03/2022

1️⃣0️⃣Hari Lagi
Ya Allah, berkatilah kami (limpahkan kasih sayang kepada kami) di bulan Syaaban ini dan temukanlah kami dengan bulan Ramadan. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

JANGAN PAKSA ANAK BERPUASA!Puasa sememangnya dituntut dalam agama, tetapi bagi anak kecil yang baru nak mengenal dan bel...
23/03/2022

JANGAN PAKSA ANAK BERPUASA!
Puasa sememangnya dituntut dalam agama, tetapi bagi anak kecil yang baru nak mengenal dan belajar erti puasa perlu lah dengan cara yang hemah. 🤗
Adakala kerana ‘takut’, anak berpuasa walhal masih belum bersedia.
Jangan biarkan pengalaman puasa anak menjadi satu ‘pengalaman ngeri’.
Raikan mereka, ajak mereka faham dan hadir dengan ikhlas sepanjang aktiviti Ramadan ini.
My Ramadhan Sticker Book direka khas bagi anak-anak mula dan semangat dari ramadhan pertama hingga akhir. Dengan sistem ‘Sticker Reward’ dan merangkumi dari puasa, solat, tarawekh, sadaqah, & dzikir.

Address


Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Learning Kiddies posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Learning Kiddies:

Videos

Shortcuts

  • Address
  • Telephone
  • Alerts
  • Contact The Business
  • Videos
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Shop?

Share